Лятната игра на Burgas24.bg - Дестинация Юг  е към своя край.

...
Лятната игра на Burgas24.bg - Дестинация Юг  е към своя край.
Коментари Харесай

Последен шанс да спечелиш уикенд за двама на морето

Лятната игра на Burgas24.bg " Дестинация Юг "   е към своя край. Днес е последният ден, в който присъединяване може да ти донесе безвъзмезден   уикенд за двама на морето .  

За задачата влез в уеб страницата на акцията и благодарение на дадения жокер отговори вярно на въпроса:  Кое обитаемо място е изобразено на фотографията , попълниформата за присъединяване - и си в играта!

В рамките на  " Дестинация Юг " ,  всеки работен ден от  3 август до през днешния ден ,  тук и в уеб страниците, част от медийната ни група (Пловдив, Бургас, Варна, Благоевград и Русе) публикувахме невероятните фотопроизведения на надарения бургаски фотограф Евгени Динев, изобразяващи  най-красивите места по Южното Черноморие

На всеки идващ ден в секция " Отговори ",  всеки взел участие ревизира правилния отговор с повече информация за съответното място.

Отговаряйки кое място е изобразено на всяка фотография в  " Дестинация Юг " , любувайки се на красивите морски картини опцията за продобиване на премия се покачва.

Участвайки в играта ни, имаш опцията да спечелиш една от супер морските ни награди: Уикенд за двама на морето в Гранд хотел и СПА Приморец в Бургас или  Ваучери за сантиментално пътешестване до  остров Света Анастасия , с включени нощувка и закуска , осигурени от Община Бургас. 

Не изпускай опцията си! Виж последния въпрос тук!
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР